Oscar-vinder Lady Gaga græd af glæde – se hendes rørende tale

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Det var et smukt og ærligt øjeblik, der på magisk vis ekkoede den nyudklækkede stjerne Allys Grammy-sejr i ‘A Star is Born’. Bortset fra naturligvis, at Lady Gaga allerede er en af verdens største popsensationer.

Meget som ventet vandt sangerinden Oscar’en for Bedste sang med ‘Shallow’ fra Bradley Coopers anmelderroste debutfilm – der dog ellers måtte se sig forbigået i samtlige seks andre kategorier, den var nomineret i – og Gaga leverede en af aftenens mest smittende lykkelige og dybt inderlige taler, da hun indtog podiet med glædestårer og åndeløs taknemmelighed.

»Til alle jer, der sidder derude vil jeg sige: Det her har været hårdt arbejde. Jeg har knoklet. Det handler ikke om at vinde, det handler om ikke at give op«, sagde Gaga, som selvfølgelig også havde stor kærlighed til sin instruktør og medspiller Cooper: »Der er ingen andre på planeten, der kunne have sunget den sang med mig. Tak fordi du troede på os!«. Ally og Jack forever!

Se hele Lady Gagas tale ovenfor.

Læs også: Oscar-showet overrasker i de helt store kategorier – se hele vinderlisten

Læs også: De største højdepunkter under nattens Oscar-show – fra menstruationsligestilling til Lady Gaga og Bradley Coopers ‘get a room’-øjeblik

Læs også: Så er det bekræftet – Oscar-showet er i sit livs krise (ANMELDELSE)

Læs også: Med sejren til ‘Green Book’ lander Oscar på den forkerte side af historien (KOMMENTAR)

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af