’Altered Carbon’ sæson 2 har ny skuespiller i spidsen – se traileren

Anden sæson af ’Altered Carbon’ lader til at servere flere af de samme råvarer, når den mutte detektiv Takeshi Kovacs endnu en gang forsøger at komme til bunds i et mysterium og samtidig finde kærligheden.

Dog giver sci-fi-seriens helt store trademark et interessant twist, idet hovedkarakteren Takeshi endnu en gang er re-castet.

I første sæson så vi Joel Kinnaman som den gnavne klassiske noir-karakter der, badet i regn og neonlys i bedste ‘Blade Runner’-stil, forsøgte at komme til bunds i en mordsag forbundet til tyveriet på samtlige harddrives, som menneskeheden i år 2384 har ladet installere i deres hjerner.

I den nye sæson, som foregår 30 år ude i fremtidens fremtid, har Takeshi forkastet Kinnamans krop og udskiftet den med Anthony Mackies (Falcon fra Marvel).

Dog lader Takeshis planer til at være uændrede: Han vil komme til bunds i de mærkelige tyverier og samtidig finde sin forsvundne kæreste, der i første sæson blev spillet af Renée Elise Goldsberry.

Selvom første sæson af ’Alteren Carbon’ til slut mistede momentum, bød Netflix’ ægteskab mellem ’Matrix’ og Ridley Scott alligevel på nok overraskende visuelle koncepter til, at serien endte som en seværdig sci-fi-noir.

Om noget ser sæson to ud til at levere endnu flere visuelle godbidder og sjove fremtidsidéer, så mon ikke den nye sæson med Mackie i front bliver et kig værd.

‘Altered Carbon’ sæson to kommer på Netflix 27. februar.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af