Netflix annoncerer ‘Tiger King’ Special – ude lige om lidt

Netflix annoncerer ‘Tiger King’ Special – ude lige om lidt
'Tiger King'.

Det lød næsten for godt til at være sandt, da Jeff Lowe, den suspekte, nuværende ejer af G.W. Zoo, tidligere på ugen røbede, at en ny episode af ‘Tiger King’ var på vej.

Nu har Netflix dog bekræftet rygtet: Søndag får aftershowet ‘Tiger King and I’ premiere på streamingtjenesten. Der er tale om en bonusepisode, hvor komikeren Joel McHale (‘Community’) interviewer forskellige medvirkende i Netflix-hitserien for at se, hvad der er sket i deres liv siden ‘Tiger King’-optagelserne.

De medvirkende tæller Jeff Lowe og hans kone Lauren, journalist/tv-producer Rick Kirkham, Joe Exotic’ eksmand John Finley og flere zoo-ansatte, herunder Saff, Erik Cowie og John Reinke.

Joe Exotic medvirker af gode grunde ikke, da han sidder fængslet for mordforsøget på Carole Baskin. Sidstnævnte medvirker heller ikke, da hun har taget afstand fra serien, som hun mener er »slibrig og sensationsfikseret« – og lidt for interesseret i hendes afdøde mand.

Joel McHale annoncerede det nye afsnit via Netflix’ Twitter, hvor han – i bar mave og cowboyhat – beskrev episoden som »øjenåbende og forhåbentlig sjov«.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af