Den anmelderroste animationsperle ‘Tuca and Bertie’ genopstår med ny sæson

Den anmelderroste animationsperle ‘Tuca and Bertie’ genopstår med ny sæson
'Tuca og Bertie'.

Godt nyt til alle binge-glade fugleentusiaster: ’Tuca & Bertie’ er blevet hevet op af graven til en ny sæson. Animationsserien, der er skabt af ’BoJack Horseman’-skaberen Lisa Hanawalt, vender tilbage med sin anden sæson i 2021.

’Tuca & Bertie’ fik i juli sidste år kniven af Netflix trods en solid omgang favorable anmeldelser – ikke mindst et stempel herfra som en af de bedste animationsserier de seneste 10 år. Det er således Adult Swim, der har besluttet at genoplive serien med en opfølgende sæson to – ifølge Adult Swim med mulighed for fere af slagsen.

Med den nye sæson vender også Tiffany Haddish tilbage i rollen som den selvsikre tukan Tuca og Ali Wong som hendes bedste veninde, den dagdrømmende, ængstelige sangdrossel Bertie – samt Steven Yeun som sidstnævntes joviale rødkælk-kæreste.

»Jeg har været fan af Adult Swim siden mine teeangeår,« udtaler Lisa Hanawalt i forbindelse med annonceringen. »Jeg er begejstret for at kunne bringe mine elskede fugle med til festen og være en ny stemme for et friskt årti af absurd, respektløs, men samtidig hjertevarmende voksenanimation«.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af