Viggo Mortensen debuterer som instruktør med rørende familiedrama om demens og homoseksualitet – se traileren til ’Falling’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Viggo Mortensen er på hårdt arbejde i traileren til ‘Falling’, der markerer skuespillerens ventede instruktørdebut.

Mortensen spiller den homoseksuelle familiefar, John, som lader sin demente far Willis (Lance Henriksen) flytte ind på familiens gård, hvilket hurtigt viser sig at blive lidt af en mundfuld for familien.

Willis er dement på et fremskredent stadie. Han glemmer, at hans kone er død, og så glemmer han, at det er ham, der har bedt sin søn om hjælp. Viggo Mortensen leverer, hvad der ligner endnu en stor præstation i rollen som John, der både skal vise overbærenhed over for sin homofobiske fars demens og samtidigt slå i bordet, når han bliver for meget.

‘Falling’ havde premiere på Sundance Film Festival tidligere på året, hvor den fik en hæderlig modtagelse. Siden blev den udtaget til Cannes Film Festival og får nu premiere i Frankrig (deraf den franske trailer) og Storbritannien. Vi krydser fingre for, at den også når ud til de danske biografer.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af