Kaitlyn Dever og Kelly Marie Tran hjemsøges af monstre i traileren til gyserserien ‘Monsterland’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Gyserserier hitter som aldrig før med ‘The Haunting of‘-franchisen på Netflix som det foreløbige højdepunkt. Alle streamingtjenester vil have deres eget gyserhit, og nu sætter Hulu også kræfter ind på området.

I samarbejde med Blumhouse, der har stået for nogle af nyere tids mest bemærkelsesværdige gysere, lancerer tjenesten antologiserien ‘Monsterland’, der blandt andre har Kaitlyn Dever (‘Unbelievable’) og Kelly Marie Tran (‘Star Wars: The Last Jedi’) på rollelisten.

Over otte afsnit, der hver omhandler nye karakterer og steder, skildrer serien en række stakkels eksistenser, der hjemsøges af monstre og bliver drevet til desperation.

Den første trailer er mættet med hårrejsende stemninger og usynlige farer, der nok skal jage en skræk i livet på sofapublikummet.

‘Monsterland’ er skabt af manusforfatter og producer Mary Laws (‘The Neon Demon’, ‘Succession’), mens instruktørerne blandt andre tæller Desiree Akhavan (‘The Miseducation of Cameron Post’) og Babak Anvari (‘Under the Shadow’).

Serien får premiere på Hulu i USA den 2. oktober. En dansk premiere er endnu uvis.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af