Dianas veninde dropper samarbejde med ‘The Crown’-skaber

Dianas veninde dropper samarbejde med ‘The Crown’-skaber
Emma Corrin som Diana i 'The Crown) (Foto: Netflix)

Peter Morgans Netflix-serie ’The Crown’ der har gået sin sejrsgang verden over, introducerede i sidste sæson den populære prinsesse Diana (Emma Corrin) til sin tidslinje.

Det skete med hjælp og rådgivning fra den britiske tv-producer Jemina Kahn, der selv var venner med den nu afdøde prinsesse Diana. 

Det samarbejde lader nu til at være slut, skriver Indiewire, der beretter, at Kahn i et interview med The Sunday Times har udtalt:

»I 2019 spurgte Peter Morgan mig, om jeg ville hjælpe med at skrive femte sæson af ’The Crown’, specielt de episoder, der handler om Prinsesse Dianas sidste år, inden hun døde. Efter mange overvejelser, da jeg aldrig har talt offentligt om dette, besluttede jeg mig for at give mit bidrag«.

I interviewet siger hun, at hun og Morgan nåede at arbejde sammen og komme med udkast til manuskripterne fra september sidste år og frem til februar i år.

Hun fortsætter til The Sunday Times:

»Da vores skrive-aftale ikke bliver honoreret, og da jeg fandt ud af, at den specifikke storyline ikke nødvendigvis ville blive fortalt så respektfuld og medfølende, som jeg havde håbet på, bad jeg om at få alle mine bidrag fjernet fra serien og afslog at blive krediteret«, siger Kahn.

I den kommende femte sæson af ’The Crown’ portrætteres Diana af Elizabeth Debicki. Sæsonen, der forventes at få premiere på Netflix til november næste år, vil efter sigende blandt andet inkludere Dianas romance med den britisk-pakistanske kirurg Hasnat Khan og den egyptiske filmproducer Dodi Al-Fayed.  

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af