‘Don’t Worry Darling’-fotograf afviser drama under optagelserne: »Det mest harmoniske set, jeg har været på«

‘Don’t Worry Darling’-fotograf afviser drama under optagelserne: »Det mest harmoniske set, jeg har været på«
Florence Pugh og Harry Styles i 'Don't Worry Darling'. (Foto: PR)

Dramaet omkring Olivia Wildes kommende thriller ‘Don’t Worry Darling’ har vokset sig stort i løbet af de seneste par uger, hvor der både er blevet spekuleret i en beef mellem Wilde og Florence Pugh og Harry Styles og Chris Pine.

Nu har filmens Oscar-nominerede fotograf Matthew Libatique kommenteret rygterne i en episode af The Hollywood Reporters podcast ‘Behind the Screen’, hvor han fastslår, at der ingen problemer var under selve optagelserne til filmen.

»Det var nok det mest harmoniske set, jeg har været på. Olivia byggede et hold, der troede på hende, og som hun troede på. Når jeg hører, at der er rygter om splid på settet, afviser jeg det. Det var slet ikke tydeligt«, siger Libatique og fortsætter:

»Hvad end der skete, skete længe efter, at jeg forlod projektet og gik i gang med at arbejde på andre ting. Jeg var aldrig vidne til noget, og jeg mærkede ikke noget. Man får en fornemmelse af, at der måske foregår noget, men jeg mærkede intet af det«.

‘Don’t Worry Darling’ har fået en blandt modtagelse i den internationale presse, hvor særligt Harry Styles’ evner som skuespiller møder kritik.

Vores udsendte ved filmfestivalen i Venedig, hvor filmen havde verdenspremiere, var heller ikke udelt begejstret for popstjernens skuespiltalent.

Du kan se den enormt omtalte film ved selvsyn, når den får dansk premiere 22. september.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af