Se Emma Sehested Høegs Miss Lolita give Zulu Comedy Gallas mest opsigtsvækkende show

Se Emma Sehested Høegs Miss Lolita give Zulu Comedy Gallas mest opsigtsvækkende show
Fra teaterforestillingen Lolita for altid på Teater Republique bag Emma Sehested Høegs optræden. (Foto: Sara Galbiati)

Som den eneste kvindelige nominerede til prisen som årets komiker ved Zulu Comedy Galla gav skuespilleren Emma Sehested Høeg (’Orkestret’, ’Limboland’) et ekstraordinært show til det store danske comedyevent, der løb af stablen 1. september og ramte de danske tv-skærme i weekenden.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Emma Sehested Høeg var et fantastisk wildcard i komikerkategorien med sine nomineringer for de mere utraditionelle komiske præstationer – den Reumert-belønnede performancekoncert ’Lolita for altid’ og DR-serien ’Skyld’.

Skuespilleren valgte at indtage scenen i Operaen i København med et udsnit fra førstnævnte stykke – skabt af How to Kill a Dog som Sehested Høeg udgør sammen med Jennifer Vedsted Christiansen.

Iført stort pageant-inspireret Miss America-skrud fløj livslektionerne fra det unge talents læber. Alle med et ironisk tvist:

»Be something for someone. But also be something FOR YOURSELF!…

Never, never, be political. But also BE POLITICAL«.

Og skønhedsdronningen må efterhånden kæmpe mod de sure opstød, som de selvmodsigende floskler bogstaveligt talt vælter ud af hende.

’Miss Lolita’-sketchen blev efterfulgt af sangen ’Det var aldrig helt nok for mig’, som kan opleves sammen med showets mange komiske indslag i det fulde ’Zulu Comedy Galla’-show på TV 2 Play.  

Blandt de resterende nominerede var Sehested Høeg oppe i mod Heino Hansen, Thomas Warberg og Brian Lykke og Kasper Nielsens satiriske R8dio med ‘Undskyld vi roder’. Heino Hansen gik hjem med prisen for Årets komiker.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af