Der er rumvæsener, oralsex og røde pølser på menuen i vanvittig dansk ungdomsfilm– se traileren til ‘Jomfruer fra rummet’

Der er rumvæsener, oralsex og røde pølser på menuen i vanvittig dansk ungdomsfilm– se traileren til ‘Jomfruer fra rummet’
'Jomfruer fra rummet'. (Foto: Nordisk film)

Det kan være herligt underholdende at opleve eller genopleve gymnasietiden på det store lærred, når hormonramte teenagere forsøger at navigere sig gennem pubertetshelvede og finde sammen med dem, de synes er søde. Det er der tidligere kommet fantastiske film ud af fra klassikere som ‘Fast Times At Ridgemont High’ til ‘Superbad’.

Men det kunne vel også være lidt rart med et lille twist på den velkendte saga i ny og næ. Som for eksempel ved at smide et rumvæsen ind i mixet?

Det er netop, hvad den kommende danske ungdomskomedie ‘Jomfruer fra rummet’ gør, hvis trailer lige er landet.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Filmen er en gymnasial sexkapade om to jomfruelige outsidere, de gode venner Gustav og Buller, hvis gymnasietid er ved at være forbi. Men hvad har de egentlig opnået gennem tre år, hvis de ikke har fået noget på den dumme, inden skoleklokken ringer for sidste gang?

Ud af det blå lander det smukke rumvæsen Allan på Jorden og bliver Gustavs rumbo. Men hvad drengene ikke ved er, at han har en hemmelig agenda, som er at forplante sig så meget som muligt, så han kan overtage verden.

Traileren vidner om en ungdomsfilm, som man kender den bedst – et hav af akavede øjeblikke og pikante jokes samt svedige fester i stride strømme. Og et stanglækkert rumvæsen fra det ydre rum, hvis fartøjs udformning ser ret så bekendt ud.

‘Jomfruer fra rummet’ er instrueret af spillefilmsdebutant Peter Molde-Amelung (‘Sjit Happens’, ‘Blå bog for evigt’) og har et hav et unge talenter på rollelisten, heriblandt de to hovedrolleindehavere julekalenderstjerne Albert Rosin Harson (‘Natten til lørdag’) i rollen som Gustav og Milo Campanale (‘Nisser’) i rollen som hans bedste ven Buller. Tobias Maj Stelzner spiller rumvæsenet Allan i sin debut.

‘Jomfruer fra rummet’ får premiere 9. februar 2023.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af