Dansker overtalte Pedro Pascal til at medvirke i ambitiøs reklame – se resultatet her

Dansker overtalte Pedro Pascal til at medvirke i ambitiøs reklame – se resultatet her
Pedro Pascal i Merge Mansions-reklamen. (Foto: Bacon)

Pedro Pascal har en dansk forbindelse fra sin barndom, da hans familie fik politisk asyl i Danmark kortvarigt, efter de var flygtet fra Pinochets styre i Chile i 70’erne.

Nu har han knyttet et nyt dansk bånd.

Pedro Pascal er nemlig med i en spritny reklame, som er instrueret af den anerkendte danske reklamefilminstruktør Martin Werner og produceret af det danske produktionsselskab Bacon.

Reklamen er for det finskproducerede mobilspil Merge Mansions og er lavet som en trailer til en true crime-serie.

Over tre minutlange film spiller Pascal efterforskeren Tim Rockford, der forsøger at opklare et familiemysterium med udgangspunkt i spørgsmålet: Hvad skjuler bedstemor?

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Det krævede overtalelse fra Martin Werner at få ‘The Last of Us’- og ‘The Mandalorian’-stjernen til at medvirke, og først i sidste øjeblik sagde han ja og fløj til Lissabon, hvor optagelserne fandt sted.

»Jeg gav ham mine forvisninger om, at det ville blive et cinematisk projekt, der ikke ville underminere ham som brand og skuespiller«, fortæller Martin Werner til Soundvenue.

»At vi fik en af Hollywoods største stjerner til at flyve fra L.A. til Lissabon for at deltage i en dansk produktion med en finsk kunde er usædvanligt, og det mindede mig om, hvordan forhandlingerne med Christopher Walken og Jack & Jones var i sin tid. I den forbindelse tror jeg, at det hjælper, at vi før har lavet film i Bacon-regi med stjerner som George Clooney og Walken. De projekter er med til at forstærke troen på, at vi ved, hvad der skal til for at lave film, der bevarer deres integritet«, fortsætter han.

For Martin Werner var det en stor oplevelse at arbejde sammen med den 47-årige skuespiller, der slog igennem i ‘Narcos’ og også var med i ‘Game of Thrones’.

»Man mærker det virkelig i detaljen, når mennesker på det niveau træder foran kameraet. Ikke alene elsker kameraet ham, men han ved også fuldstændig, hvordan han skal træde ind, ud, bevæge sig i en fotografs lys, og hvordan han skal tonere sin karakter, så det bliver spændende at lytte til«.

»Ud over at han er spændende at se på, bliver man fortryllet af det arbejde, man allerede har set ham i. Det får en mytologisk effekt, og det er jo også det, man køber ind i«.

»Og så kunne man mærke hans utroligt store historiske viden om film, og at han virkelig lever og ånder for at give sine karakterer liv. Han var ikke alene ydmyg og generøs i sin tilgang til skuespillet, men også oprigtigt begavet og sød som menneske«, fortæller den danske instruktør.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af