‘The Bear’ sæson to får dansk premieredato

‘The Bear’ sæson to får dansk premieredato
'The Bear'. (Foto: Matt Dinerstein/FX)

En af sidste års absolut bedste serier vender snart tilbage til skærmen.

Sæson to af det intense kokkedrama ‘The Bear’ lander på dansk Disney+ 19. juli. Her er der formentlig flere hæsblæsende konflikter i sigte, når den traditionsrige sandwichbiks i Chicago skal transformeres til en gourmetrestaurant.

Der er dømt gensyn med Carmy (Jeremy Allen White), Richie (Ebon Moss-Bachrach) og Sydney (Ayo Edebiri), der har hver deres udfordringer med i bagagen, når det gælder den store relancering. Det var en udfordrende affære blot at drive en restaurant i første omgang, og det er ikke nødvendigvis nemmere at åbne en ny.

Udover første sæsons navne kunne Variety for nyligt eksklusivt berette, at ‘Breaking Bad’-stjerne Bob Odenkirk slutter sig til serien, selvom det endnu er uvist, hvad han skal spille. Det samme gør 27-årige Molly Gordon, der har gjort sig bemærket som birolleskuespiller i ‘Booksmart’ og ‘Shiva Baby’, sig til ‘The Bear’-castet i anden sæson. Det er fortsat Christopher Storer (‘Ramy’), der er seriens showrunner.

Der bliver ikke afsløret meget i den nyeste teaser for sæsonen, som først og fremmest byder på gensyn med de kendte ansigter og følelsesmæssige takter.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

‘The Bear’ sæson to kan ses på Disney+ 19. juli.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af