Kultgyser får sig en prequel-behandling i tre dele – se traileren til ‘The Strangers: Chapter 1’

Kultgyser får sig en prequel-behandling i tre dele – se traileren til ‘The Strangers: Chapter 1’
'The Strangers: Chapter 1'. (Foto: John Armour/Lionsgate)

Bryan Bertinos minimalistiske gysersensation ‘The Strangers’ fra 2008 får sig en prequel-behandling af ingen ringere end den finske actioninstruktør Renny Harlin.

Prequel-fortællingen vil foregå i tre kapitler, hvor henholdsvis ‘Chapter 2’ og ‘Chapter 3’ vil udkomme senere på året. Nu kan den hårrejsende trailer til første kapitel ses:

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

I ‘The Strangers: Chapter 1’ følger man Madelaine Petsch, kendt fra ‘Riverdale’, i rollen som en ung kvinde, der tager med sin forlovede på roadtrip som startskuddet til deres nye liv sammen. Undervejs stopper de i en ganske hyggelig hytte ude i ingenting, hvor de kan nyde godt af hinandens selskab i den stille ro. Naturligvis indtil der begynder at dukke maskeklædte psykopater op, som vil dem ondt.

Traileren vækker minder om Bertinos kultoriginal fra 2008, der havde Liv Tyler og Scott Speedman i de to hovedroller, og som tjente 82 millioner dollars på et budget, der lød på 9 millioner dollars. En sequel udkom i 2018 under titlen ‘The Strangers: Prey at Night’, som ikke nød lige så meget opmærksomhed som sin forgænger.

‘The Strangers: Chapter 1’ får premiere den 17. maj i USA, men det vides endnu ikke, hvornår den får premiere herhjemme.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af