Pornhub flyder over med sexscener fra ‘Cyberpunk 2077’

Pornhub flyder over med sexscener fra ‘Cyberpunk 2077’
'Cyberpunk 2077'.

Der lægges ikke fingre imellem i sci-fi-spillet ‘Cyberpunk 2077’, som blandt andet kan bryste sig af ret så detaljerede sexscener.

Det har nu resulteret i, at spillets sexscener florerer på Pornhub, hvor videoerne blev lækket inden spillets udgivelse i dag. Det skriver GamingBible.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

‘Cyberpunk 2077’ lægger stor vægt på indlevelse, og spillere kan derfor modificere deres kroppe med genitalier og udseende, som de lyster.

Det detaljerige univers stopper dog ikke der, for der er også rig mulighed for at kaste sig ud i seksuelle eskapader, hvilket selvfølgelig har fanget internettets opmærksomhed.

Reddit har en længere tråd, der gennemgår lækkede sexscener, og Kotaku har ligeledes en grundig gennemgang, hvis det har fanget din interesse.

Det hele er naturligvis meget NSFW, men man kan næsten ikke forvente andet af internettet, når det kommer til de digitale romancer.

‘Cyberpunk 2077’ udkommer i dag til PC, Stadia, Xbox One og PlayStation 4.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af