Rygterne tager til: ‘The Last of Us Part II’ opdateres til PlayStation 5

Rygterne tager til: ‘The Last of Us Part II’ opdateres til PlayStation 5
'The Last of Us II'. (Foto: PlayStation)

I et træk, der ikke kan komme som den helt store overraskelse, lader det til, at PlayStation gør klar til at opdatere deres PlayStation 4-klassisker ‘The Last of Us Part II’ til PlayStation 5.

Sådan lyder det i hvert fald fra en bruger på forummet ResetEra, og der er faktisk god grund til, at rygtet ikke bare skal tages med et gran salt.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Brugeren Navtra kommenterede i en tråd om PlayStation, at »en opdatering har tidligere været undervejs, men jeg ved ikke, om det stadig kommer til at ske. Jeg ville dog blive overrasket, hvis spillet ikke opdateres«.

At den udmelding faktisk kan tages for gode varer skyldes, at Navtra tidligere har haft særdeles godt styr på PlayStations planer.

Som VG247 påpeger, ramte Navtra plet med, hvilke spil PlayStation ville annoncere ved deres showcase sidste år. Og brugeren har ligeledes kunne afsløre PlayStation 5-eksklusive detaljer om ‘Final Fantasy 16’.

Derudover er der også det faktum, at PlayStation og udvikleren Naughty Dog opdaterede og genudgav det første spil, ‘The Last of Us’, til PlayStation 4.

‘The Last of Us Part II’ blev et hit blandt både kritikere og fans, da spillet udkom sidste sommer. Derfor virker det næsten helt tåbeligt, at PlayStation ikke genudgiver spillet – både fra et økonomiske aspekt, men også for at udnytte de ekstra kræfter i PlayStation 5.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af