Elijah Wood hyper dansk computerspil: »Hold nu kæft, det er fedt!«

Elijah Wood hyper dansk computerspil: »Hold nu kæft, det er fedt!«
'Vokabulantis'. (Foto: Kong Orange)

Den danske spilbranche er en guldmine af kreativitet, hvilket det aarhusianske spilstudie Kong Orange er et perfekt eksempel på med deres kommende dukkespil ‘Vokabulantis’.

Spillet er lige nu på Kickstarter, hvor det har skabt en del opmærksomhed – blandt andet hos Elijah ‘Frodo Baggins’ Wood, der efter kampagnens start tweetede om det.

På Twitter delte han et link til Kickstarter-kampagnen, hvor han havde svært ved at skjule sin begejstring. Her lød det kort og godt: »Hold nu kæft, det er fedt!«.

‘Vokabulantis’ er et stop-motion-spil, der udvikles i samarbejde med digteren Morten Søndergaard og animationsstudiet Wired Fly.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Det betegnes som et spil om sprog og kærlighed, der foregår i en ødelagt verden. Spillet kan – meget passende, da hovedrollerne deles af en duo – spilles af to på én gang.

Er du blevet fanget af spillets stil, kan du stadig nå at støtte projektet på Kickstarter – den endelige udgivelse står lige nu til at være om tre år.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af