Diplo i TikTok-kontrovers efter anklager om trusler mod ung kvinde

Diplo i TikTok-kontrovers efter anklager om trusler mod ung kvinde
Diplo. (Foto: Emma McIntyre/Getty Images)

Diplo er havnet i et stormvejr på TikTok, efter en bruger hævder, at han har truet en ung kvinde i hendes private beskeder.

Den oprindelige udveksling skete på Instagram, da den unge kvinde kritiserede Diplo efter voldtægtsanklager mod den populære musiker og dj.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Det er TikTok-brugeren @prairiewizard, der har lagt videoen online på platformen, men altså hendes veninde, der blev udsat for truslerne.

I videoen vises der adskillige billeder af beskederne samt teksten »Når man afslører Diplo for at være en voldtægtsmand og groomer på Instagram, og han på fanatisk vis ser dine stories om det/sender truende beskeder til din ven«.

Som Daily Dot bemærker, er det ikke første gang, at Diplo anklages for upassende adfærd overfor unge kvinder.

I efteråret 2020 blev han anklaget for at groome den 19-årige TikToker Quenlin Blackwell, efter hun flyttede ind i en ejendom ejet af musikeren. Begge parter afviste dog anklagerne.

Blot en måned senere var Diplo endnu en gang i vælten, da en ung kvinde fik et polititilhold mod ham, efter han angiveligt lækkede hævnporno af de to på Twitter.

Og sidste måned kom der der så endnu en gang anklager mod musikeren, da en kvinde sagsøgte ham for at tvinge hende til oralsex. Søgsmålet blev dog senere droppet.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af