Reddit prøver at forklare Heste-Nettet til en nysgerrig bruger, og det er helt genialt

Reddit prøver at forklare Heste-Nettet til en nysgerrig bruger, og det er helt genialt
Flot pruhest. (Foto: Silje Midtgård/Unsplash)

Åh, Heste-Nettet. Er der noget, du ikke kan svare på? Alle veje fører til et af de mest aktive fællesskaber herhjemme – selv på Reddits (u)officielle forum for Danmark.

Her har en anonym bruger spurgt de hjælpsomme danskere, hvad »Kære hestenettet« betyder, for en direkte oversættelse giver ingen mening.

Om spørgsmålet er en joke, aner vi ikke (men et forsigtigt bud tyder på en fake profil, der bare loller). Men! Det er faktisk også underordnet, for svarene er det hele værd.

Fantasien slippes nemlig hurtigt løs, indtil det hele går amok med historien om en legendarisk edderkop, som danskerne ofrer dyr og svagelige børn til i bytte for en god høst.

En bruger har nemlig skabt en kompleks baggrundshistorie for Heste-Nettet, der slet ikke er et forum for spørgsmål og svar, men derimod en bestemt form for spindler kaldt hestenet-edderkop, som danskerne har tilbedt i hundredvis af år.

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Resten af kommentarerne byder også på en del guldkorn, men netop dette svar lader allerede til at gå over i dansk Reddit-historie.

Faktisk er det så genialt, at det nok også bliver et nyt kapitel i hele mytologien omkring vore alle sammens yndlings(hade)forum.

Er spørgsmålet ikke tiltænkt som en spøg, er der heldigvis også flere konkrete svar, heriblandt det meget kedelige, men også ganske korrekte: Et forum for alskens spørgsmål, som har været så aktivt og effektivt med SEO, at det nu altid dukker op i en Google-søgning.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af