Instagrams største rygtedronning får sin egen sladder-serie hos HBO Max

Instagrams største rygtedronning får sin egen sladder-serie hos HBO Max
Sladderbladet National Enquirer. (Foto: Scott Olson/Getty Images)

DeuxMoi, en af de mest populære tabloidprofiler på sociale medier, får nu sit anonyme liv og enorme succes filmatiseret som dramaserie hos HBO Max.

Streamingtjenesten har sikret sig rettighederne til bogen ‘Anon Pls’, der er inspireret af Instagramkontoen, som har formået at skabe en følgeskare på halvanden million fan med sin sobre og ofte utraditionelle sladder-stil. Det skriver Deadline.

Bogen følger assistenten Cricket Lopez, der i en brandert omdanner sin gamle Instagram-profil til en sladderblog om de kendte. Hun forventer ikke det store, men inden kort tid vælter hun sig i succes med den anonyme konto, som fans selv sender sladder til.

Titlen på bogen, som altså danner grundlag for serien, henviser til følgernes krav om anonymitet i form af beskeden »Anon pls«, når de indsender billeder og beskrivelser af de største stjerner, som de har spottet rundt omkring.

Virkelighedens DeuxMoi eksploderede for alvor i popularitet under starten af coronakrisen, hvor den næsten venlige form for sladder var et tiltrængt modsvar til paparazzi-jagt og hærgen.

På trods af den massive succes har DeuxMoi dog formået at holde sig anonym – således er hendes identitet kun kendt af få personer, der (endnu ikke) har lækket detaljer.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af