Pete Davidson har fået sin ‘The Kardashians’-debut med en joke om Kim Kardashians vagina

Pete Davidson har fået sin ‘The Kardashians’-debut med en joke om Kim Kardashians vagina
Kim Kardashian og Pete Davidson til Met Gala 2022. (Foto: Gotham/Getty Images)

Selvom Pete Davidson og Kim Kardashian bekræftede deres forhold allerede i løbet af foråret, har skuespilleren stadig ikke medvirket i realityserien ‘The Kardashians’.

Det er der dog blevet ændret på med sæsonfinalen, hvor han godt nok ikke viser sit ansigt, men på klassisk Davidson-vis melder sig ind med en joke om intet mindre end Kims nedre regioner, skriver Paper.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

I en scene, der vises efter rulleteksterne, sidder Kim overfor seriens lydansvarlige, Erin ‘Paxi’ Paxton, da hun kalder på Pete og spørger, om de har mødt hinanden.

Kardashian forklarer, at hun har arbejdet sammen med Paxton i 14 år, og at Paxton ved alt, der er at vide om realitystjernen, hvorefter hun tilføjer: »Hun har sågar set min vagina«.

Det får Davidson til hurtigt at spørge: »Mere end mig?«, hvilket får selskabet til at bryde ud i grin.

Kardashian melder sågar sig selv ind i kampen om vagina-jokes, da Paxton bemærker, at hun faktisk ikke har set den, hvortil Kardashian kækt svarer, at hun kan finde et billede af den online.

Det er naturligvis en reference til Kardashians famøse sexvideo, der blev lækket i 2007, og som har været centrum for flere samtaler i netop denne sæson af ‘The Kardashians’.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af