Populær trans-streamer på flugt efter voldsom digital chikane

Populær trans-streamer på flugt efter voldsom digital chikane
Clara Sorrenti. (Foto: Clara Sorrenti/YouTube)

Twitch-aktivisten Clara Sorrenti, der online er kendt som Keffals, har de seneste måneder været et mål for en omfattende digital chikanekampagne.

I starten af august måtte hun flytte fra sit hjem, da folk udgav sig for at være hende og i en email truede byrådsmedlemmer med at dræbe dem, hvilket fik politiet til at storme Sorrentis hus.

Hun flyttede efterfølgende, men chikanen har nu endnu en gang tvunget hende til at flygte, efter brugere online atter identificerede hendes opholdssted.

I en video på YouTube fortæller hun, at hun lige nu opholder sig et ukendt sted, efter det kontroversielle forum Kiwifarms havde fundet frem til det hotel, hun boede på, og derefter delte informationerne.

Det resulterede i adskillige leverancer af pizza, som brugerne havde bestilt for at chikanere Twitch-streameren, hvilket måske lyder forholdsvist fredeligt, men faktisk er en skræmmende advarsel:

»Pizzaen er naturligvis ikke problemet – det er derimod den trussel, som de sender, ved at indikere, at de ved, hvor jeg bor, og at de er villige til at handle på det«, forklarer hun.

Ifølge Sorrenti har chikanen ikke kun haft konsekvenser for hende selv, men også andre personer, som slet ikke har noget med hende at gøre.

Således er en ældre mand i Toronto angiveligt blevet udsat for swatting – en form for digital chikane, der tidligere har resulteret i flere dødsfald – fordi han deler efternavn med Sorrenti.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af