Næste år skal du måske betale for den fulde BeReal-oplevelse

Næste år skal du måske betale for den fulde BeReal-oplevelse
Selfie-tid. (Foto: Apostolos Vamvouras/Unsplash)

BeReal har været et af årets største succeser, hvor tjenesten måned efter måned har ligget blandt de mest downloadede apps i ind- og udland.

Det skyldes ikke mindst, at platformen – der har været et tiltrængt og, for nogle, et mere autentisk alternativ til Instagram og TikTok – er gratis at bruge, men det kan snart være slut, skriver Financial Times.

Ifølge mediet overvejer BeReal at indføre køb for brugerne, hvor du for eksempel kan kaste penge efter klistermærker eller andre funktioner, som kan bruges til at friske dine billeder op.

Du skal dog ikke frygte, at selve essensen i BeReal – at tage et billede af det, du laver, når notifikationen rammer din mobil – kommer til at koste. Dette forbliver gratis.

Årsagen bag de potentielle køb er derimod todelt og mere praktisk. Først og fremmest vil BeReal undgå at implementere påtrængende og irriterende annoncer, som man kender det fra Instagram og Facebook.

Den anden årsag er, at appen er vokset fra 10.000 brugere til mere end 15 millioner daglige brugere på kun et år, og at firmaet nu skal lukrere på den øgede aktivitet, så appen ikke langsomt sygner hen som en anden døgnflue.

Ifølge Financial Times kan der blive tale om et månedligt abonnement, hvor man får adgang til eksklusivt indhold, men intet er konkret endnu.

Det eneste, som er sikkert, er, at eventuelle betalinger først introduceres i 2023.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af