Leonardo DiCaprio går viralt på TikTok for tvivlsomme dansetrin

Leonardo DiCaprio går viralt på TikTok for tvivlsomme dansetrin
Leonardo DiCaprio. (Foto: Jeff Kravitz/FilmMagic)

Leonardo DiCaprio brugte nytårsaften på at danse sig ind i det nye år i Miami, og det hele blev fanget på kamera, hvilket vi nu får glæde af på TikTok.

Her går skuespilleren lige nu viralt for sine dansetrin, hvor han med en kasket trukket godt ned og en cigaret i munden viber til ‘Then Leave’ af BeatKing hos kendis-restauranten Gekko, skriver The Independent.

Festen havde angiveligt også Drake samt Jamie Foxx på gæstelisten, men det er DiCaprio, som løber med opmærksomheden.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
@livinmiami305

Leonardo DiCaprio just vibing in Miami at Gekko in Brickell 😂 More on IG – livinmiami305 📸: @Rocio Aghemo @Valentine #miami #miamiflorida #miamifl #onlyinmiami #brickell #brickellliving #brickellmiami #leonardodicaprio

♬ original sound – Miami | Miami Beach

På TikTok er der nemlig meget delte meninger om hans afslappede koreografi, der både roses og revses.

En bruger skriver: »Det må være pensionist-aften«, imens en anden spørger: »Hvorfor danser han som min bedstefar?«

En vaks type påpeger, at koreografien er oplagt til en ny trend på platformen: »Vi burde gøre hans dans til en viral dans på TikTok«, hvilket ikke er en helt tosset idé, eftersom ‘Wednesday’-trenden efterhånden er kølet af.

Og så er der kommentarfeltets måske mest iskolde sviner: »Han er klædt som en Soundcloud-rapper«.

Tænker du nu – ligesom andre observatører blandt de mange kommentarer – at det ikke helt ligner DiCaprio, så kan vi tilføje, at en anden video viser ham i matchende outfit tidligere på aftenen, hvilket burde mane enhver tvivl i jorden.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af