Bare rolig, Emma Chamberlain sælger ikke private Instagram-beskeder for 345.000 kroner

Bare rolig, Emma Chamberlain sælger ikke private Instagram-beskeder for 345.000 kroner
Emma Chamberlain. (Foto: Taylor Hill/Getty Images)

Hvis du tænker, at YouTube-stjernen Emma Chamberlain måske har malket sin succes lige lovligt meget ved at tilbyde dyrt betalte beskeder på Instagram, kan du ånde lettet op.

Der er nemlig ikke noget at komme efter i en salgsannonce, som har mødt en del modstand, efter den reklamerede for personaliserede Instagram-beskeder fra youtuberen, skriver Mashable.

Annoncen har spredte sig i denne uge på Twitter og Reddit og skabt stor forvirring med løftet om en »en personlig tak fra Emma i en Instagram-besked« til den nette sum af 345.000 kroner.

Annoncen har dog vist sig at være én stor misforståelse fra firmaet Cozack, Inc., som står bag youtuberens officielle merchandise.

For selvom firmaet faktisk har fundet på konceptet om den personlige hilsen fra Chamberlain, så var det udelukkende til interne formål, da de brainstormede et loyalitetsprogram for hendes fans:

»Disse idéer blev aldrig præsenteret for Emma, da det ikke var meningen, at de skulle sælges eller uddeles som belønninger, men derimod udelukkende var tiltænkt interne test«, skriver Cozack i en udtalelse.

Konceptet lå dog stadig tilgængeligt online, og det er her, hvor en person er faldet over det, inden det er blevet sendt videre ud på sociale medier.

Prøver man at tilgå annoncen, bliver man nu mødt med Cozacks officielle udmelding, da siden er taget offline.

Her understreger firmaet desuden, at Chamberlain intet har haft med projektet at gøre, og at hun ikke har haft kendskab til det.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af