Se Say Lou Lous interaktive musikvideo for Gina Tricot

Se Say Lou Lous interaktive musikvideo for Gina Tricot

Det svenske modebrand Gina Tricot har netop lanceret et samarbejde med svensk/australske Say Lou Lou, der består af tvillingerne Miranda og Elektra Kilbey. Duoen præsenterer i en ny video brandets nye denimkollektion.

Søstrene er siden udgivelsen af deres debutalbum, ‘Lucid Dreaming’, blevet udråbt til stilikoner af flere modemagasiner, og nu fortolker de Bobby Vintons klassiske nummer ‘Blue on Blue’ (som er skrevet af blandt andre Burt Bacharach og som en del vil kende samplet ind i Röyksopps ‘So Easy’) i kampagnevideoen.

unnamed(1)
Musikvideoen handler om ulykkelig kærlighed og er filmet med 360-graders teknik, så seeren selv kan gå på opdagelse i universet.

Ved at bruge kontakten i Google Chrome eller bevæge sin iPhone 6 i den retning, man vil kigge i, kan man selv bevæge sig rundt i miljøerne og skabe sin egen oplevelse. I videoen finder man tre forskellige miljøer – en gammeldags jazzklub, en lejlighed og en affolket gade, hvor tre kærestepar er i centrum. Det kræver dog, at man bevæger sig lidt rundt i videoen, for som udgangspunkt ser man kun Say Lou Lou synge.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af