Vice.com lukker

Vice.com lukker
Vices kontor i Californien. (Foto: Mario Tama/Getty Images)

Vice Media lukker deres hjemmeside Vice.com og har varslet fyringer af flere hundrede medarbejdere. Det skriver Variety. I stedet vil Vice primært operere som et produktionselskab og producere indhold til andre medier.

Vice har kæmpet økonomisk siden 2018, og den foreløbige konklusion på den nedadgående spiral kom i 2023, hvor Vice blev solgt for 350 milioner dollars for at undgå konkurs. I sin storhedstid var mediet vurderet til omkring 5,7 milliarder dollars.

Vice startede som et ungdomsmagasin i Montreal i 90’erne, men havde sin storhedstid i 00’erne og 10’erne, hvor mediet blandt andet producerede det Emmy-vindende nyhedsprogram ‘Vice’, der blev sendt på HBO fra 2013.

Vice Media var i sin storhedstid en verdensomspændende operation med omkring 3.000 medarbejdere, herunder en dansk gren, der udgav indhold online indtil 2019.

Vice Media har dog planer om at fortsætte sit virke på sociale medier, så der burde stadig være mulighed for se billeder fra begivenheder som nøgenfestivaler på Instagram eller at følge Vices YouTube-kanal, der bringer alt fra interviews med pornostjerner til friske perspektiver på Israel-Palæstina-konflikten.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af