Tommy Hilfiger gør dig efterårsklar på 90’er-manér

Tommy Hilfiger gør dig efterårsklar på 90’er-manér

90’ernes fremtrædende rolle i modebilledet skader naturligvis ikke et brand som Tommy Hilfiger, som oplevede en guldalder i årtiet, hvor rappere og r’n’b-artister elskede hans denim.

For anden sæson i træk har Hilfiger Denim derfor været i arkiverne og støvet nogle populære looks af til en Hilfiger Denim-capsule-kollektion

Tommy Jeans UNI FW16 1 
»Det er altid inspirerende at se tilbage på vores arv og de mest ikoniske designs fra vores arkiver«, siger Tommy Hilfiger ifølge en pressemeddelelse. »Vores Tommy Jeans-kollektion handler om nostalgi og ikoniske kendinge med opdaterede silhuetter og en ny kant. Når jeg tænker tilbage på den æra, dukker der nogle fantastiske minder op – fra vores første samarbejder med musikere og berømtheder til vores fortsatte passion for populærkultur«.

Hailey Baldwin
og Lucky Blue Smith er kampagnemodeller for den nye kollektion, der inkluderer logosweatshirts, hoodies, crop tops, en denimjakke med rulamskrave og selvfølgelig smækbukser med logo på stropperne.

Tommy Jeans MSW FW16 2 
Kollektionen kommer online i løbet af i dag hos Tommy.com, ligesom den kan købes fra på torsdag hos Mads Nørgaard, der lancerer kollektionen med et event fra klokken 16 til 18. Læs mere på Facebook.

Læs også: Tommy Hilfiger vendte moden på hovedet med sit forlystelsesmodeshow i New York

Tommy Jeans MSW FW16 1 
Tommy Jeans UNI FW16 2 
Tommy Jeans WSW FW16 2

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af