Dansk musiker bliver model for tidens varmeste brand, Balenciaga

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Et opslag delt af Balenciaga (@balenciaga) den

Kristoffer Bech fra Shiny Darkly har efterhånden prøvet lidt af hvert ud over at agere frontmand og guitarist i rockbandet. I 2016 debuterede han som skuespiller i Rasmus Heisterbergs ‘I blodet’, der året efter blev hædret som årets bedste film ved Bodil-prisuddelingen, og nu kan han også skrive international model på cv’et.

Bech viser nemlig et look fra Balenciagas SS18-kollektion frem på et billede, som brandet har delt på Instagram. Kollektionen er igen designeren Demna Gvasalias (der også står bag Vetements) bud på dad fashion, hvor han forsøger at udviske grænserne mellem hverdagstøj og luksus, ligesom han konstant prikker til vores opfattelse af, hvad der er cool.

Fra Balenciagas SS18-show

Hjernen bag billedet og stylingen er danske Caroline Clante, der også har en god idé om, hvad Gvasalia og Balenciaga/Vetements-stylisten Lotta Volkova kan lide. Clante har nemlig selv været model for Vetements, da brandet stormede frem i 2015-16. Fotografen Halfdan Venlov fuldender det danske trekløver bag Bech-billedet.

Cadeauen fra Balenciaga er godt timet for Kristoffer Bech. Den 4. juni er han og Shiny Darkly nemlig klar med singlen ‘WW’, der første lyd fra det album, som bandet planlægger at udgive i september.

Læs også: Danske Klara Kristin indtog catwalken hos Louis Vuitton – i guld-sneakers

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af