Michael B. Jordan og Spike Lee vil have dig til at snakke ordentligt med ny kampagnefilm

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

»Da jeg voksede op, plejede jeg altid at sige: En dag vil jeg være med i en Spike Lee-joint. Den drøm gik i opfyldelse, da jeg samarbejde med Spike Lee på dette projekt med Coach«.

skriver Michael B. Jordan på Instagram om de nye kampagnevideo, som han har lavet sammen med filminstruktøren.

»Vi ville gerne vise, hvordan ord kan være så kraftfulde. De kan få ting til at eksistere. #WordsMatter så lad os bruge dem ordentligt«, fortsætter skuespilleren, der blandt andet er iklædt en læderjakke fra Coach i videoen, hvor han noget tydeligt tager ud i et ørkenagtigt landskab og finder ord som had og ondskab skrevet på sten, som han selvfølgelig kaster langt væk, før han anretter andre sted med ord som kærlighed, drømme og sandhed.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Et fint budskab i en internettid, hvor sproget hurtigt bliver polariserende, selvom Spike Lee virkelig slår sin pointe fast med syvtommersøm.

Læs også: Jay-Z og Beyoncé holder åbenbart den bedste Oscar-efterfest nu – Rihanna, Adele, Spike Lee og Drake blandt deltagerne

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af