Wood Wood åbner sin første butik i London

Wood Wood åbner sin første butik i London
Fra Wood Woods AW19-præsentation i London (Foto: Catwalking.com)

I de senere år er det lykkes Wood Wood at vende en årrække med røde tal på bundlinjen til at blive et brand med en sund økonomi. Det afspejles nu også i en ekspansion, når mærket i løbet af sommeren åbner en butik på Brewer Street i Soho i den engelske hovedstad.

»Engelsk musik og subkulturer sammen med den ikoniske engelske tøj- og modearv har altid været en stor inspirationskilde for Wood Wood. Ikke bare i vores kollektioner, men også i vores måde at skabe blandingen af brands i vores butikker. Åbningen af Wood Wood London-butikken vil definere os som brand i den næste periode af vores rejse, og jeg ser frem til eventyret med stor forventning og ydmyghed«, siger den kreative chef Karl Oskar-Olsen ifølge en pressemeddelelse.

Butiksåbningen kommer, efter at Wood Wood de senere år har haft en del af deres fokus mod udlandet. Først lavede de showcomeback i Milano, og siden har de vist deres kollektioner i London de seneste tre sæsoner.

Butikken bliver brandets sjette efter København K, Frederiksberg, Aarhus, Lufthavnen og Berlin, og den vil ligesom de andre butikker blande Wood Woods egne kollektioner med udvalgte varer fra andre brands. Der findes endnu ingen billeder af den nye butik, men det bliver Spacon & X, som Wood Wood tidligere har arbejdet sammen med, der skal stå for designet af den.

Læs også: Wood Wood hopper med på solbrille-trenden med sin AW19-kollektion

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af