De bedst klædte fra den røde løber til American Music Awards – og de tre store popstjerners off-dag

Man kan ikke vinde hver gang. Det måtte Dua Lipa, Selena Gomez og Taylor Swift sande på den røde løber ved prisuddelingen i nat, hvor fokus var på detaljerne.
De bedst klædte fra den røde løber til American Music Awards – og de tre store popstjerners off-dag
Billie Eilish virkede til at have inspiration fra ‘The Handmaid’s Tale’ (Foto: Rich Fury/Getty Images)
(Foto: Matt Winkelmeyer/Getty Images)

Christina Aguilera

Der er noget næsten religiøst over tylhætten, men de skulpturelle skuldre og kavalergangen sender anderledes powersignaler. Tilføj perlekæderne og det tilbagestrøgne hår, og du har en Aguilera, der lader til at hvile i sig selv. Samtidig er der altid noget overskudsagtigt ved et komplet hvidt outfit.

(Foto: Matt Winkelmeyer/Getty Images)

Lil Nas X

Der var – som forventet – mere knald på Lil Nas X, som fornuftigt bliver ved med at skubbe til sit gennembruds-cowboylook. Her holder støvlerne stadig liv i rødderne, mens resten er fantastisk over-the-top 80’er-knald i låget. Minus zebrastriberne kunne man næsten godt have set den afdøde tv- og radiovært Kim Schumacher i sådan et jakkesæt.

(Foto: Matt Winkelmeyer/Getty Images)

Tyra Banks

Den tidligere topmodel havde også fundet et jakkesæt frem – også med bredt revers, men ellers noget mere nedtonet. Til gengæld var blandingen af cowboyhat, synlig bh, cykelhandsker og stilletter et sjovt miskmask af elementer, der rev og ruskede i jakkesættets formalitet.

(Foto: Matt Winkelmeyer/Getty Images)

Billy Porter

Porter river og rusker også konstant i alle konventioner. I nat ankom han som en slags ypperstepræst til showet, hvor hatten dog lignede noget fra ‘Den store bagedyst’ (på den gode måde), mens det måske også var en cowboystøvle, der gemte sig under kjolen. Og i hvert fald var det igen, igen forfriskende at have skuespilleren på den røde løber.

(Foto: Matt Winkelmeyer/Getty Images)

Misty Copeland

De store eventyrlige kjoler med slæb hører normalt filmbranchen til, men den amerikanske danser lykkedes at føre slæbet ind i musikprisuddelingen ved at sætte det sammen med en stram blazer-inspireret kjole. Resultatet blev et flot spil imellem udtryk.

(Foto: Emma McIntyre/Getty Images)

Maya Hawke

Tyl kan næsten altid skabe eventyrstemning. Det beviste Hawke, da det ekstra lag tyl uden tvivl var prikken over i’et på et ellers enkelt outfit.

(Foto: Emma McIntyre/Getty Images)

Ciara

Vi har efterhånden set rigtig mange oversize blazere, men Ciara lykkedes alligevel med at give looket nye associationer med det enorme halssmykke og det lange udslåede hår, som gav lidt nogle native vibes (hvis man må sige det?).

(Foto: Emma McIntyre/Getty Images)

Big Freedia

Et af aftenens bedste skud farver kom fra Big Freedia, som på mange måder indkapslede noget af den frihed og mønstermaksimalisme, som Alessandro Michele har praktiseret hos Gucci. Outfittet er dog lavet af den lige så farve- og mønsterglade designer Johnson Hartig og hans mærke Libertine.

(Foto: Emma McIntyre/Getty Images)

Ella Mai

I den anden ende af spektret gik den engelske popstjerne helt stramt og klassisk til værks. Og med høj hals, den bundne kjole og det glatte hår var hun næsten et frisk pust i al sin enkelthed.

(Foto: Emma McIntyre/Getty Images)

Billie Eilish

Tyler, The Creator mener, at hun klæder sig som en quarterback, som han sagde, da han introducerede hendes optræden til showet, men på den røde løber skubbede hun igen til vores forventninger. Hun har kaldt sit tøj for en brynje, der beskytter hende imod bedømmende blikke, og det virker som om, det var den samme tanke, hun legede med, da hun blandede ‘Handmaid’s Tale’-vibes med netop en slags ædelstensbesat brynje – og så selvfølgelig et fuldt outfit i Burberry-bootlegstilen (UPDATE: Det var åbenbart Burberry, der stod bag det specialdesignede outfit), hvor selv hendes sneakers matchede mønstret.

(Foto: Rich Fury/Getty Images)

Jameela Jamil

Den engelske model og skuespiller gik klassisk til værks og var uden tvivl klar til et cocktailparty i den flotte havfrueagtige glimmerkjole, der satte prikken over i’et med den spidse, stropløse top og zebraprint.

(Foto: Matt Winkelmeyer/Getty Images)

Sofia Carson

En sølvgrå pailletkjole er efterhånden en klassiker på den røde løber, men alligevel lykkedes Carson med at knække forventningerne, da hendes kjole tilføje både flæser og asymmetri til looket.

(Foto: Rich Fury/Getty Images)

Dua Lipa, Selena Gomez og Taylor Swift

Ingen udpenslede svinere, men det virker næsten mærkeligt at lave en rød løber-gennemgang uden at nævne tre af tidens største popstjerner. Det var iøjenfaldende, at ingen af de tre var i nærheden af deres bedste looks. Især Dua Lipas kjole virkede overraskende sjusket med en sort sløjfe, der mest af alt føltes malplaceret og ødelagde formen på den ellers enkle kjole.

Til gengæld optrådte alle tre i kraftfulde bodystockings, der klædte dem meget bedre. Se dem nederst.

(Foto: Rich Fury/Getty Images)
(Foto: Rich Fury/Getty Images)
(Foto: JC Olivera/Getty Images)
(Foto: JC Olivera/Getty Images)
(Foto: JC Olivera/Getty Images)
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af