Zendaya stjal opmærksomheden til Critic’s Choice Awards med ‘nøgen’ kjole på den røde løber

Zendaya stjal opmærksomheden til Critic’s Choice Awards med ‘nøgen’ kjole på den røde løber
Zendaya havde god grund til at smile. (Foto: Frazer Harrison/Getty Images)

Mode handler selvfølgelig ofte om sex og sexappeal. Det kan også ses på alverdens røde løbere, når stjernerne tager turen foran de blitzende kameraer. Det understregede skuespilleren Zendaya i går, da hun mødte op til Critic’s Choice Awards, hvor hun var nomineret i kategorien Bedste kvindelige skuespiller i en dramaserie for sin rolle i ‘Euphoria’ (prisen gik dog til Regina King for ‘Watchmen’).

Som var hun bondepigen i Brødrene Grimms eventyr fremstod hun nærmest både nøgen og påklædt i den formstøbte brystplade fra Tom Fords SS20-kollektion, der ifølge skuespillerens stylist Law Roach er lavet som en slags homage til Issey Miyake og Yves Saint Laurent, der tidligere har lavet lignende designs.

Zendaya i Tom Ford. (Foto: Frazer Harrison/Getty Images)

Den formstøbte brystplade var fastgjort med stropper, så Zendaya bar den som slags skudsikkervest og havde bar ryg under de lange fletninger.

Zendaya. (Foto: Emma McIntyre/Getty Images)

Med en enkel, lang nederdel i samme lyserøde farve og fletninger, som nåede ned over numsen, var Zendayas look både enkelt og udfordrende, naturligt og futuristisk, og hun løb let med opmærksomheden på en rød løber, der efter den mere afslappede Golden Globes virkede meget traditionel med mange lange, eventyrlige kjoler.

Med sit outfit beviste Zendaya endnu engang, hvorfor hun endte øverste på vores liste over de bedst klædte skuespillere, da vi senest gjorde status.

See alle looks fra Critic’s Choice Awards hos Vogue.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af