Ugens bedste sneaker-nyheder – corona-aflysning, Wood Wood og split-design

Coronakrise eller ej, vi hjælper dig til at få overblik over ugens mange nye lanceringer og colorways fra sneaker-verdenen.

Wood Wood samarbejder med Mizuno

Det handler ofte om de helt store, Nike og Adidas, i sneaker-verdenen, eller måske Asics, Puma og Converse. Derfor er det også fedt at se Wood Wood tage et mere uventet valg med deres seneste sneaker-samarbejde.

Det er nemlig japaners Wave Rider 10, som Wood Wood har givet en slags normcore-overhaling med to douchede colorways. Begge er lige kommet til salg hos Wood Wood for 1.200 kroner.

Another one bites the dust…

Listen over aflyste eller rykkede events bliver længere og længere for hver dag under coronakrisen. Nu har Nike også meldt ud, at deres lodtrækning om et af årets mest hypede samarbejder bliver udskudt. Det skulle have været i næste uge, at de blot 8.500 par af Air Dior skulle fordeles, men nu er hele droppet rykket på ubestemt tid.

Yeezy trodser krisen

Kanye West og Adidas fortsætter til gengæld deres massive strøm af releases, når Yeezy Boost 380 lander i næste uge. Det er altså en viderebygning på 350’eren, selvom sålens hævede hæl mest sender tanker mod Nikes Vaporfly NEXT. Diverse raffles er i gang. Nakeds slutter for eksempel på mandag.

Mere grafik fra Asics

I sidste uge var det Asics’ GEL-Lyte XXX, der havde fået grafiske stregkodelignende udsmykning, og nu fortsætter Asics de sort/hvide linjer med to nye bud på GEL-Lyte III-silhuetten. De nye looks kaldes sammen ‘Modern Tokyo’ og kommer til salg hos blandt andre Allike fra næste fredag den 27. marts.

Y-3 giver 4D ekstra karakter

Adidas’ 3d-printede sål er stadig noget af det fedeste, der er landet i sneaker-verdenen de senere år, og nu er det altså begyndt at sprede sig til flere modeller – og i flere farver. Nu har Yohji Yamamoto så givet sålen lidt modspil med en overdel på denne Runner 4D, der også har 3d-agtige detaljer som tykke syninger, der buler ud og skaber et næsten fiske-agtigt look. Den skulle komme til salg snart hos Adidas.

Converse dyrker split-design

De har gjort det før, blandt andet med Slam Jam sidste år, altså klippe/klistret lidt i deres ikoniske Chuck 70-silhuet. Dengang skar de skoen på langs og satte to forskellige colorways sammen, nu gør de det så på den anden led.

Egentlig enkelt, men ligesom vi ser det hos (di)vision herhjemme, så giver det et distinkt look. SSENSE har begge colorways til 800 kroner.

Asics blander tider

Det er ret fantastisk, som Asics GEL-Lyte XXX fremstår både futuristisk og retro i denne nye colorway, hvor de citrongule og limegrønne farver er hentet fra en OG-version af GEL-Lyte III. Og det er netop på grund af den models 30 årsjubliæum, at Asics blander tidsperioderne. Lige nu er det kun Atmos i Japan, der sælger den, men de skulle lande tættere på Danmark i starten af april.

Mere fra Nikes comeback

Som vi skrev om for et par uger siden, har Nike genoplivet deres Zoom Spiridon Caged, og mens vi venter på Stüssy-samarbejdet, så er der landet billeder af denne colorway, der læner sig meget op af førnævnte samarbejde, men altså har byttet de sorte områder ud med røde. Det vides endnu ikke, hvornår denne eller Stüssy-samarbejdet kommer i salg.

Converse skærer ind til benet

Man siger, at vi finder ind til kernen i krisetider, og selvom kernen måske ikke lige omfatter nye sneakers (eller måske?), så er der noget dejligt enkelt over Converses Pro Leather 1980 Low.

Samtidig har den klassiske silhuet fået en modernisering som snøresystemet og den mintgrønne sål, der giver giver looket et fint knæk. Sneakers76 har dem til 750 kroner.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af