Aloe Blacc og Illa J – hvor var publikum henne?

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at J Dilla Changed My Life Tour ikke var nogen stor oplevelse. Spørgsmålet er bare hvem, der skal have skylden for det. Det beskedne fremmøde eller pladeselskabet Stones Throws tynde line-up?

Samtidig havde de fremmødte nok forventet en lidt længere optræden fra et aftenens to hovednavne, Aloe Blacc, der ikke var på scenen mere end maksimum en halv time. Men man kan et eller andet sted ikke bebrejde ham, for det må være svært at finde den ekstra energi frem, når fremmødet ikke var større. Ærgerligt for på denne korte tid nåede han faktisk at bevise, at han besidder et kæmpe talent, og for et fuldt hus kunne hans imponerende temposkift og engageret karisma, havde sat gang i noget af en fest.

Efterfølgende skulle den afdøde J Dilla hyldes. Klokken var blevet et, og lidt flere mennesker var kommet, så efter et J Dilla dj-mix steg stemningen en smule. Herefter greb hans lillebror Illa J mikrofonen og begyndte sit show, der bestod af cover-versioner af hans storesbrors mest kendte værker. Det var på ingen måde overbevisende, og jeg ville meget hellere havde hørt de originale numre hjemme på anlægget. Dermed satte han et sørgeligt punktum for en aften, jeg helst havde været foruden.

Koncert.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af