Errors

Efter et par velmodtagede 7″‘ere og en enkelt ep er Glasgow-bandet Errors klar med deres albumdebut. Albummet udkommer på postrock-legenderne Mogwais pladeselskab, Rock Action, og som ventet bygger det bro mellem postrocken og en håndfuld mere kluborienterede genrer.

Det er med udgangspunkt i indietronica, at kvartetten springer ud som albumkunstnere. Den genrebetegnelse bærer måske præg af at være et lidt for slidt og tidstypisk modeord – fra en tid der ligger et par år tilbage vel at mærke. Det er ikke desto mindre med fuldt overlæg, når undertegnede bruger det om Errors. Bandet tager nemlig udgangspunkt i et tidstypisk fænomen fra starten af 00’erne, hvor sammentrækningen af indie og electronica var på alles læber, og forsøger at opdatere det til 2008, hvor enhver kan slå op i de store engelske musikblade og læse, at det er club kids, der er pladesalg i for tiden.

Og så kalkuleret lyder Errors debutalbum vitterligt. Blandingen af dansevenligt glichet electropop og mere svævende postrock-strukturer samt den glatte 80’er-electro-pastiche, der kendetegner produktionerne, rammer tidens trend lige i øjet, men det hele er hurtigt glemt igen. Albummet indeholder et par gode melodier hist og her, ligesom det er dygtigt produceret, men sjæl er der ikke meget af.

Errors. 'It's Not Something But It Is Like Whatever'. Album. Rock Action/VME.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af