The Von Bondies

The Von Bondies’ største claim to fame var nok, da forsanger Jason Stollsteimer i 2003 fik tæv af Jack White. Deres musik har aldrig rigtig været nok til at sende dem mod stjernerne, og det forstår man sådan set godt. The Von Bondies red med, da bølgen af tilbageskuende garagerockbands i starten af dette årtusinde skyllede ind på hitlister og i hippe kredse. Og den rille har de valgt at køre videre i på deres nye album ‘Love, Hate and Then There’s You’ med en omgang beskidt rock, der aldrig for alvor imponerer.

Det starter ellers okay med åbningsnummeret ‘This Is Our Perfect Crime’, som egentlig har en fin melodi og masser af kul på drengen. Sådan fortsætter det på næste nummer ‘Shut Your Mouth’, som ligeledes har et solidt hook og god energi. Men det er også her, det begynder at gå galt. The Von Bondies kommer aldrig rigtig videre end den hæderlige melodi og en skramlet guitar. Det er små hop på stedet, mens de samme virkemidler gentages igen og igen, og der mangler variation på albummets 12 sange.

Så hvis du vil have noget med The Von Bondies, er det måske nok at hoppe ind på din foretrukne musiktjeneste og downloade et par sange, der nok kan sparke gang i en fest. Men som samlet album bliver ‘Love, Hate and Then There’s You’ for ensformigt.

The Von Bondies. 'Love, Hate and Then There's You'. Album. Majordomo/Import.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af