Scuba

2011 var et særdeles stærkt år for producer og Hotflush Recordings-bossen Paul Rose alias Scuba. Og med udgivelsen af sit tredje album ’Personality’ ser det ud til, at også 2012 vil komme til at blive et af de bedre i den britiske producers karriere.

Med det Hyetal-klingende og soul-samplende åbningsnummer ’Ignition Key’ står det klart, at Scuba på sit tredje album har taget tråden op fra sidste års storhittende single ’Adrenalin’. Hvad enten stilen er tilbagelænede breaks eller mere full-on techno, så viser ’Personality’ en temmelig anderledes side af kunstneren Scuba end det foregående album ’Triangulation’. ’Underbelly’ og ’July’ er med deres varme og melodiske bas gode eksempler på, at Scuba er gået væk fra den kolde og metalliske lyd, og i stedet udforsker en mere organisk side af sit udtryk. På ’NE1BUTU’ og ’Tulips’ tager det melodiske næsten overhånd og danser faretruende tæt på kanten af det 90’er-kiksede, men formår heldigvis at blive på den rigtige side, så man ender med hænderne i vejret i ren ekstase.

Det er dog inklusionen af tracks som ’Dsy Chn’, ’Action’ og ’Gekko’, der gør ’Personalty’ til et fantastisk helstøbt album. Uden at miste den varme glød hører de til pladens hårdeste og peger fint tilbage til ’Triangulation’-albummet, og kun det lidt tamme, atmosfæriske drum’n’bass-track ’Cognitive Dissoance’ virker overflødigt.

Scuba. 'Personality'. Album. Hotflush.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af