Drake hyper det britiske rap-crew Section Boyz – album ude i morgen

Drake hyper det britiske rap-crew Section Boyz – album ude i morgen

Drake har det med at promovere mindre kendte artister – det være sig gennem lidt Instagram-kærlighed eller deciderede remixes. Han er i hvert fald god til at skubbe nye artister frem i rampelyset, som vi har set det med blandt andre Fetty Wap, iLoveMakonnen og senest Dej Loaf.

Der kan derfor være god grund til at holde øje med det britiske hiphop-crew Section Boyz, som Drake i går co-signede med to posts på sin Instagram-profil med det geniale navn ‘Champagnepapi’ – et med captionen »Support the guys!« og et andet med teksten»Lock Arff«. Sidstnævnte er titlen på kollektivets seneste single, som med et nedtonet, minimalistisk og trap-inspireret beat lyder umiskendeligt meget af 2015.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Support the guys! @officialsectionboyz

Et billede slået op af champagnepapi (@champagnepapi) den

Section Boyz’ debutalbum ‘Don’t Panic’ udkommer i morgen, 18. september. Crewet er fra det sydlige London og består af de seks medlemmer: Swift, Deepee, Sleeks, Knine, Inch og Littlez. De har i løbet af det seneste års tid spyttet videoer og singler ud på Youtube, blandt andet et remix af Stormzy-nummeret ‘Not That Deep’, hvor Stormzy selv medvirker. I øjeblikket er han en af hovedaktørerne i revitaliseringen af Londons grime-scene, så det må siges, at når det angår promotion-værdi, så er Section Boyz havnet i godt selskab.

Oplev Stormzy live fredag til vores Soundvenue Session i Pumpehuset.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af