Jamie xx giver kuldegysninger med ny smuk video til ‘Gosh’

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Jamie xx har efterhånden en hel del medrivende smukke musikvideoer at kunne bryste sig af, og nu er der kommet endnu én – denne gang til den pulserende, uhyggespredende albumåbner fra det formidable 2015-album, ‘In Colour’.

Videoen er instrueret af Romain Gavras, der også står bag de visuelle mesterværker til M.I.A.’s ‘Born Free’ og ‘Bad Girls’. Denne gang er optagelserne foregået i den kinesiske by Tianducheng, der er så godt som ubeboet og rummer replikaer af Paris-monumenter såsom Eiffeltårnet.

I ‘Gosh’-musikvideoen følger vi en tænksom, plaget albino-fyr, der følges og tilbedes af en mængde unge mennesker i træningsdragt. Se de storslåede, tankevækkende og kuldegysningsfremkaldende billeder i toppen.

Læs også: Fem grunde til, Jamie xx leverede NorthSides mest sublime nattefest

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af