Mew annoncerer nyt album ‘Visuals’ – hør første single ‘Carry Me To Safety’

Mew annoncerer nyt album ‘Visuals’ – hør første single ‘Carry Me To Safety’
Foto: Sasha Ryabina

Mew er klar med deres syvende album ‘Visuals’, som udkommer den 28. april. Albummet er skrevet og produceret i København på under et år og præsenterer ifølge bandet selv et nyt og klart udtryk hos den danske trio.

‘Visuals’ kommer i kølvandet på albummet ‘+ –‘ fra 2015, og den relativt hurtige nyproduktion skyldes en umiddelbar bølge af kreativitet, som bandet lod sig rive med på.

Frontmand Jonas Bjerre forklarer:
»Koncerterne, vi spillede i forbindelse med vores sidste album, tændte en ny, kreativ ild i os, hvor vi straks begyndte at skrive nye sange i tourbussen. Det føltes helt rigtigt at bryde vores normale vaner og i stedet lave albummet spontant, så noget af den energi, vi havde skabt på vores verdensturné, ville forblive intakt, i stedet for at vente de sædvanlige tre-fire år med at skabe noget nyt«.

Vi kan ifølge Mew forvente et album, hvor hver enkelt sang repræsenterer et nyt kapitel og narrativ i det Mew’ske univers, og mange af numrene er inspireret af de globale hændelser, som har defineret 2016.

Nedenfor kan du kan lytte til første smagsprøve fra albummet. Singlen ‘Carry Me To Safety’ præsenterer os for et Mew, der både kaster sig ud i klassiske guitarriff, dirrende strygere og subtile saxofoneksperimenter, mens der alt i alt bliver penslet med storladne strøg i et på én gang sart og magisk univers.

’Visuals’
1. ‘Nothingness and No Regrets’
2. ‘The Wake Of Your Life’
3. ‘Candy Pieces All Smeared Out’
4. ‘In A Better Place’
5. ‘Ay Ay Ay’
6. ‘Learn Our Crystals’
7. ‘Twist Quest’
8. ‘Shoulders’
9. ‘Videos’
10. ‘Zanzibar’
11. ‘Carry Me To Safety’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af