Top Tracks: Hør ugens otte bedste nye sange

Ugen har budt på masser af ny musik – stort og småt, dansk og udenlandsk. Vi giver dig et overblik over de bedste nye numre her.
Top Tracks: Hør ugens otte bedste nye sange
Ibeyi.
Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

1. Alex Cameron ’Runnin’ Outta Luck’

’Runnin’ Outta Luck’ er tredje aperitif fra australske Alex Camerons nært forestående album, ’Forced Witness’, der lander den 7. september. Cameron serverer her et forholdvis muskuløst og ret uimodståeligt take på corny poprock, der krydres med både tætte trommer og saxofon hen mod enden. Singlen er i øvrigt affattet af blandt andre The Killers-frontmanden Brandon Flowers.


2. Benal feat. Cecilie Noer ’Hvor går du hen’

Med Benal skal man nærmest forvente det uventede, og hiphopduoens dugfriske ’Hvor går du hen’ er ingen undtagelse. Som sædvanlig har Albert kyndigt bedrevet en småflippet produktion – denne gang et højoktant 8-bit-agtigt beat – mens Benjamin og gæsten Cecilie Noer følger det til dørs med tungetvistende ordlege og opblødende omkvæd. Singlen er forsmag på Benals netop offentliggjorte albumtoer, ’Hvis det virkelig er vigtigt’ (15. september), der med stor sandsynlighed uropføres live på Train og Store Vega henholdsvis den 29. og 30. september.

Hør sangen på Spotify HER.


Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

3. XXXTentacion ’Jocelyn Flores’

Han brød egentlig ud af Soundcloud-underverdenen med lo-fi-skrattende og basflænsende hiphop, men hvis man skal dømme ud fra 19-årige Jahseh Onfroys spritnye debutalbum, ’17’, er knægten ikke meget for at blive sat i bås. Albummet består nærmest udelukkende af indelukkede og depressive guitarballader, hvoraf ’Jocelyn Flores’ står stærkest. Nummeret er opkaldt efter hans gode veninde, der begik selvmord.


4. Fouli feat. Node ’De ved godt’

Efter at have gjort sig positivt bemærket med sin formstærke sammensvejsning af livet på betonblokken og Marokkos varmere himmelstrøg, hvor han har sine rødder, forlænger Albertslund-rapperen Fouli nu stimen med ’De ved det godt’. Flowet gynger ubesværet over fantastisk varmblodede rytmer med assistance fra hiphop-crooneren Node.

Hør sangen på Spotify HER.


Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

5.Courtney Barnett & Kurt Vile ‘Over Everything’

Det var blot et spørgsmål om tid, før Kurt Vile og Courtney Barnett slog hovederne sammen. De to musikere er som to alen af et stykke, hvilket førstesinglen ’Over Everything’ afslappet slår fast med syvtommersøm. Nummeret, der nærmest snor sig som en dialog mellem de to over landevejsrullende guitarriffs, stammer fra det nyslåede makkerpars kommende album, ’Lotta Sea Lice’. Det slippes den 13. oktober.


Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

6. Frank Ocean ’Provider’

Mens årets MTV Video Music Awards tidligere på ugen løb af stablen, rystede Frank Ocean et es ud af ærmet med syvende afsnit af hans flygtige ’blonded RADIO’ på Apple Music. Vanen tro kastede radioshowet ny musik af sig, der denne gang kom i form af den pianobløde ’Provider’, hvor Frank namedropper både Son Goku fra ’Dragon Ball Z’, Aphex Twin og filminstruktøren Stanley Kubrick.


Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

7. Ibeyi feat. Kamasi Washington ’Deathless’

Søstrene Lisa-Kaindé og Naomi Diaz trækker på det bedste fra to verdener, når de ælter deres nigerianske rødder sammen med hiphop, jazz og elektronisk musik. ’Deathless’ med saxofonvirtuosen Kamasi Washington på gæstelisten opstod i kølvandet på et sammenstød med fransk politi, hvor Lisa-Kaindé efter eget udsagn blev uretmæssigt anholdt. Singlen er fra søskendeparrets kommende album ’Ash’, der rammer hylderne den 29. september.


8. Ellis May ’Surrender’

Forsvindende lidt vides om danske Ellis May, udover at hun laver forunderlig musik. Tidligere i år berettede vi kort om hende i forbindelse med Spot Festival, og nu står den borgerligt døbte Sophia Maj så klar med sin officielle debutsingle ’Surrender’. Tracket er et tusmørkeridt udi pulserende electro og tindrende vokal, der tilsammen lyder både sfærisk og tyngende.

Hør sangen på Spotify HER.

Følg Soundvenues Top Tracks-playliste via Spotify HER.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af