Pharrell Williams prøvede at snyde Quadron for royalties for Calvin Harris’ ‘Heatstroke’ – indtil de opdagede det

Pharrell Williams prøvede at snyde Quadron for royalties for Calvin Harris’ ‘Heatstroke’ – indtil de opdagede det
Coco O. (Foto: Rasmus Weng Karlsen)

I nyeste afsnit af Radio 24syv-programmet Bearnaise er Dyrenes Konge har Martin Kongstad besøg af Coco O. fra den danske popduo Quadron, og snakken falder især på gruppens ophold i Los Angeles, hvor produceren Robin Hannibal stadig bor. Her mødte de to danskere blandt andre Pharrell Williams, som de i 2012 endte med at jamme med og indspille nogle demoer.

Demoerne blev aldrig til noget, som Quadron følte, de kunne bruge, men Pharrell endte med at sælge noget af det, de skrev sammen, til Calvin Harris, og det blev sidste år til sangen ‘Heatstroke’. Quadron blev dog ikke informeret om det og blev heller ikke krediteret som sangskrivere på nummeret.

Coco O. fortæller, at da Hannibals advokater kontaktede Pharrell omkring nummeret, svarede han i starten, at den danske duo ikke var engageret i sangskrivningen og derfor ikke var krediteret. Hannibal havde dog demooptagelserne, og Coco O. havde videooptagelser fra studiet, hvor hun synger præcis de ord, som Ariana Grande synger på Calvin Harris-singlen. Det modbeviste Pharrells udtalelser, så nu får Coco O. og Robin Hannibal 15 procent af sangens indtjening.

»Det er ikke et rigtigt hit, men han er en kæmpe stjerne. Jeg håber bare, at den bliver spillet. Jeg spiller den meget«, fortæller hun grinende Kongstad i programmet. »Men er det ikke frækt? Han har så mange penge og er så stor en stjerne. Det er brandulovligt ikke at give os et cut«.

Hør Coco O. fortælle historien her:

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af