Gents’ synthpop-croon er tilbage med dobbeltsinglen ‘Moments’

Gents’ synthpop-croon er tilbage med dobbeltsinglen ‘Moments’
Foto: Dennis Morton

Det er omtrent et år siden, den danske synthpopduo Gents udgav det glimrende debutalbum ‘About Time’. Nu vender de tilbage med dobbeltsinglen ‘Moments’ – lige i tide til, at de lørdag skal give koncert sammen med Waldo & Marsha på Hotel Cecil.

‘Moments’ består af to sange: ‘Empty Shell’ og ‘Part Time Lover’. Begge er eksempler på, at gruppen forfiner den lyd, de allerede har etableret på tidligere udgivelser.

‘Empty Shell’ er en vemodig, eftertænksom sang, der dog også bærer på nogle soniske undertoner af at acceptere sin retningsløse tilværelse. ‘Part Time Lover’ er et mere byggende track, som emmer af seksualitet og desperation. På dele af dette nummer forener Gents også deres nostalgiske synthpoplyd med et dissonerende house-groove, der ender med at kulminere i en sagte eksplosion af følelser.

Læs interview: På sejltur med Gents: »Vi er på en måde en slags yin og yang«

Her skulle der være en Spotify-player, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af