Jack White udgiver sprødt, skramlet cover af The Modern Lovers-sangen ‘Pablo Picasso’

Jack White udgiver sprødt, skramlet cover af The Modern Lovers-sangen ‘Pablo Picasso’
Jack White.

Før der var punk, var der The Modern Lovers. Med Jonathan Richman i front indspillede de i starten af 70’erne en række grove, upolerede sange, der var langt forud for deres tid. Som den rock-connaisseur Jack White er, har han naturligvis stor respekt for gruppen, og han har lige indspillet et cover af et af deres mest populære numre, ‘Pablo Picasso’, for Spotifys ‘Spotify Singles’-serie.

Coveret er grimt, skramlet og rablende. Det er mere klassisk garagerock end det meste af Jack Whites nyeste album ‘Boarding House Reach’, der stikker i alle mulige forskellige retninger. White tilføjer en ny arrighed og dynamik, der ikke er til stede på det oprindelige track. Han får da også nummeret til at vare hele to minutter længere end originalen grundet vilde, futuristiske guitareskapader i bedste Jack White-stil.

Sangen er udgivet sammen med en ny indspilning af ‘Boarding House Reach’-nummeret ‘Over and Over and Over’. Denne udgave har ikke været i gennem den samme komplicerede elektroniske proces som originalen, så den kan give lidt af en fornemmelse for, hvordan det vil lyde, når han til sommer skal spille sangen live.

Jack White spiller på årets udgave af Tinderbox lørdag den 30. juni.

Her skulle der være en Spotify-player, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af