Quavo teaser soloprojekt, der bliver »the biggest slam dunk in the game«

Da Drake og Migos tidligere på ugen stoppede i New York på deres Aubrey and the Three Migos-turné, lagde Migos-medlemmet Quavo vejen forbi The Angie Martinez Show til en snak om stort, småt og soloprojekter.

I radiointerviewet, der nu er landet online i videoform, blev Quavo spurgt ind til, om hans seneste tracks, ’Bubble Gum’, ’Workin Me’ og ’Lamb Talk’, var en del af et større projekt. Hertil svarede Migos-rapperen, at numrene var en forsmag på noget større.

»Det er en alley-oop til den største slam dunk i spillet«, lød det fra Quavo, der driblede rundt med basket-referencer. »Det bliver skørt. Det er på vej«.

Quavo gik ikke mere i dybden med, hvorvidt der var tale om et album, en ep eller noget lignende, men han lækkede, at han er klar med »noget skørt« i næste måned. Derudover forsikrede han om, at hans solo-projekt ikke er ensbetydende med, han er på vej ud af Migos.

»Det handler om at tage steder hen og komme tilbage med et trofæ, så vi kan fejre. (…) Noget skørt er på vej, noget helt særligt på vej fra jeres dreng Honcho«.

I samme interview fortæller Quavo desuden om hans arbejde med The Carters-tracket ‘Apeshit’, Pharrell-samarbejdet ‘Stir Fry’ og om hans turné med Drake. Og så svarer han desuden også på et par spørgsmål med de geniale, vise ord: »skrrt skrrt«. Se hele interviewet i toppen.

Læs også: DJ Khaled genforener Chance the Rapper, Justin Bieber og Quavo på nyt sommernummer – se videoen

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af