Lyt til uudgivet Post Malone-nummer med Kanye West og Justin Bieber

Lyt til uudgivet Post Malone-nummer med Kanye West og Justin Bieber
Post Malone.

Hidtil har Post Malone-nummeret ‘No Reason’ med Kanye West og Post’s bedste ven Justin Bieber floreret i forskellige former i internettets mange afkroge – et ikke færdigt Kanye-vers blev blandt andet leaket. Men nu er den fulde version tilgængelig. Hør nummeret HER.

‘No Reason’ skulle have været med på Malone’s debutalbum ‘Stoney’, men blev angiveligt droppet i sidste øjeblik, fordi sangen stak for meget ud.

Tilbage i 2016 udtalte Post, at han havde Kanye med som gæst på et af sine numre, og at det var på vej. Det omtalte nummer er ganske sandsynligt ‘No Reason’, som altså har ladet vente en del på sig. Det tyder heller ikke på, at det er Post selv, som har delt den færdige version af ‘No Reason’. Nummeret blev fjernet fra Youtube over natten, men ligger altså stadig online.

Den seneste måned har været stor for Post Malone, set med danske briller. Først imponerede han på Smukfest, og dernæst var hans fans alvorligt bekymrede, da Post’s fly var tvunget til at nødlande, efter at flyets landingstel gik i stykker under take off. 

Læs også: Hvad fanden lavede Post Malone på scenen med Aerosmith til MTV VMA’s?

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af