Saveus annoncerer to arenakoncerter i det nye år

Saveus annoncerer to arenakoncerter i det nye år
Saveus på Roskilde Festival. (Foto: Kasper Månsson/Soundvenue)

Saveus har endnu ikke taget hul på deres (næsten) udsolgte danmarksturné i november og december – ikke desto mindre står den danske kvartet nu klar med to arenashows til næste år. Den 19. april gæster de den til den tid genåbnede K.B. Hallen i København og den 20. april Scandinavian Congress Center i Aarhus.

Martin Hedegaard og slæng åbnede i sommers Orange Scene på Roskilde Festival. I sig en selv en særdeles bemærkelsesværdig bedrift med tanke på det unge orkesters korte karriere. Det er blot tre år siden, at Saveus bragede ind på den danske musicscene med deres overraskelsesoptræden til P3 Guld.

Billetsalget starter den 20. september kl.10.00 via Billetlugen (K.B. Hallen) og Ticketmaster.dk (SCC).

Saveus (DK)
19/4 – KB Hallen, København
20/4 – SCC, Aarhus
Billetpris: 275 kr. (til SCC i Aarhus – billetpris til KB Hallen er ukendt)

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af