The Cranberries-frontkvinde Dolores O’Riordans dødsårsag offentliggjort: Tragisk drukneulykke

The Cranberries-frontkvinde Dolores O’Riordans dødsårsag offentliggjort: Tragisk drukneulykke
Dolores O'Riordan på scenen i 2012. (Foto: Paul Jeffers/Getty Images)

I januar gik forsangeren i det irske band The Cranberries, Dolores O’Riordan, bort, kun 46 år gammel. Årsagen til det pludselige dødsfald blev på daværende tidspunkt ikke offentliggjort, men er nu kommet frem via Westminster Coroner’s Court (domstolens retsmedicinsk afdeling), fortæller BBC.

Rapporten melder, at O’Riordan døde, da hun druknede i sit badekar på Park Lane Hilton-hotellet i London, stærkt påvirket af alkohol og med »terapeutiske« mængder medicin i blodet. Der var ingen tegn på selvskade, hvorfor dødsfaldet beskrives som et »tragisk uheld«.

Dolores O’Riordan havde været indlogeret på hotellet i forbindelse med optagelser til et kommende Cranberries-album. De resterende medlemmer af det irske rockband har meddelt, at O’Riordan allerede havde indspillet vokalerne til albummet, hvorfor de har valgt at færdiggøre og udgive projektet – release-datoen er endnu ikke offentliggjort. Foruden det kommende album følger en 25-års jubilæumsudgave af debutalbummet ’Everybody Else Is Doing It, So Why Can’t We?’ fra 1993.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af