Se første trailer til D’Angelo-dokumentaren ‘Devil’s Pie’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Dokumentarfilmen ‘Devil’s Pie’ om r’n’b-kongen D’Angelo fik denne weekend premiere på Tribeca Film Festival i New York. Nu har man så løftet sløret for den første officielle trailer til filmen.

D’Angelo kom frem i 1995 med det skamroste og sex-osende debutalbum ‘Brown Sugar’. Efterfølgeren ‘Voodoo’ kom fem år senere, i år 2000, og introducerede en mere hiphoporienteret lyd på nogle af numrene såsom ‘Devil’s Pie’, som den nye dokumentar tager navn efter.

Efter ‘Voodoo’ gik det imidlertid ned af bakke for D’Angelo, der næsten forsvandt helt, indtil han i 2014 genopstod med ‘Black Messiah’. I den 14 år lange pause kæmpede sangeren med alkoholisme, dødsfald i familien og en bilulykke, som han mirakuløst slap uskadt fra.

Filmen ‘Devil’s Pie’ tager udgangspunkt i D’Angelos comeback og følger ham i optakten til hans ‘Second Coming’-turné i 2015. Der er desuden interviews med D’Angelo selv og dem, der arbejder tættest på ham, såsom Questlove, der i traileren fortæller, at han i en periode frygtede, at D’Angelo ville dø.

Læs også: ’Boyz n the Hood’-instruktør John Singleton er død – han blev 51 år gammel

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af