Se Jennifer Lopez og Jimmy Fallon danse ikoniske trin i ‘The History of Music Video Dancing’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Den gæve talkshow-vært Jimmy Fallon skuffer sjældent, når det kommer til viral underholdning.

Vi har senest skrevet om ’Wheel of Musical Impressions’, men nu er turen igen kommet til dansens verden, hvor Fallon før har haft besøg af folk som Justin Timberlake, Will Smith og tidligere førstedame Michelle Obama i en serie af indslag kaldet ’The Evolution of…’. Her har Fallon sammen med sin gæst danset sig igennem eksempelvis hiphoppens eller mødres foretrukne dansetrin gennem tiden.

I aftes havde han så besøg af den evigt unge skuespiller og sanger, Jennifer Lopez, der trods sine 50 somre fremviser imponerende danse-chops og misundelsesværdige mavemuskler i et indslag, hvor de to danser sig igennem historiske musikvideo-moves.

De to kommer igennem mange klassikere som MC Hammers ’U Can’t Touch This’, NSyncs ’Bye Bye Bye’ og selvfølgelig J-Lo’s egen ’Waiting for Tonight’, inden de går videre til nutidens store musikvideoer som ’In My Feelings’ med Drake og Billie Eilishs ’Bad Guy’. Hele ballet afsluttes passende med én stor dansefest til Whitney Houstons udødelige ’I Wanna Dance With Somebody’.

Du kan selv bedømme, om Fallon kan følge med Lopez, der jo faktisk startede sin karriere som professionel danser, inden hun slog igennem med debutsinglen ’If You Had My Love’ tilbage i 1999.

Jennifer Lopez kan i øvrigt snart opleves sammen med et stærkt kvindeligt ensemble, der blandt andre tæller Cardi B og Lizzo, i filmen ‘Hustlers’, der har dansk premiere 19. september.

Læs også: Jennifer Lopez teamer op med Cardi B og Lizzo i stripper-drama – se traileren til ‘Hustlers’

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af